Show og oppvisning 13+

13+ Show og oppvisning har som hovedtrener Henriette og Kaja. Vi jobber med å skape et godt miljø blant turnerne og jobber sammen sånn at alle trives, alle jobber med alle.
Det vi gjør på trening kan variere fra gang til gang. Vi har styrketrening, akrobatikk, balansetreninger og stabilisering.
I styrketrening bruker vi som oftest sanger, og gjør øvelsene til takta av musikken.
Vi tar forskjellige øvelser med repetisjoner som armhevninger, sammenklapp, rygghev, legger og squats.

Når det kommer til selve akrobatikkdelen, har vi alt fra flyver’n og sitten til skulderstående og dansken, og mange andre øvelser (alt dette er uttrykk de lærer på trening).
De lærer også de mest grunnleggende øvelsene på matte, som rulle, hjul, håndstående-rulle og hodestående.
Hver halvår lager trenerne en dans, som utøverne skal lære seg og vise fram på oppvisninger.
På sommeren/våren deltar vi på Gymnastikkfestivalen, hvor turnere fra hele Vestfold samles til et show (her er det også med overnatting for de over 13 år, hvor de blir kjent med mange nye turnere). Og hver jul har vi som mange andre, en juleoppvisning for alle partiene i Tønsberg turn. I tillegg prøver vi å få til en treningssamling i halvåret, der de kan lære masse nye øvelser, både innen akrobatikk og turn med lit apparater.

Vi har som mål å bli så flinke at vi kan konkurrere, og da trenger vi alle som er interesserte i turn, show og oppvisning.
Håper dette kan bli et mål vi oppnår om ikke så veldig lenge, forhåpentligvis til neste år.