Vikingløpet 2018

Da var Vikingløpet ferdig for denne gang og for noe dager vi fikk oppleve. 2 flotte dager med stålende sol, skikkelig kaldt norsk vintervær og mange gode prestasjoner.

Værgudene var virkelig med oss i år. Kun få dager før løpet skulle arrangeres var det regn, vind og totalt ubukelige forhold på banen. Men det snudde heldigvis i tide slik at vi fikk en skikkelig is å gå på. Så tusen takk til gutta i bydrift som gjorde det mulig å arrangere skøyteløp. Uten deres jobb med isen hadde vi aldri klart det.

I år gikk gikk Hjallis trofeet til Marte Bjerkreim Furnee(16 års klassen) fra Asker SK og Slottsfjell tårnet til beste klubb ble vunnet av Fana IL. Gratulere så mye til Marte og Fana IL 🙂
For de som ønsker poengoversikten kan den lastes ned her.

2 nye Vikingløpsrekorder ble satt i år. Begge disse av Didrik Eng Strand fra Hamar IL. Han satte ny rekort på 500m med 45,37 og på 1000m med 1.33,02. Gratulere så mye Didrik 🙂

TT fikk i år med 2 av sine løper til Heerenveen. dette er Vilde Semb jenter 11 år og Ina Nakken jenter 12 år.

Så da gjenstår det bare for oss å takke så mye for alle gode skøyteopplevelser vi har fått denne helgen og å ønske alle deltakere som er tatt ut til Vikingrace god tur til Heerenveen.