Bli medlem

Informasjon for deg som er nytt medlem  i
Tønsbergs Turnforening håndball.

Velkommen til TT-håndball. Vi håper du finner deg til rette og blir en del av det gode miljøet i klubben.

Alt du trenger å vite om klubben håper vi du finner på klubbens hjemmeside; Tonsbergsturn.no/handball/, eller Facebooksiden; Tønsbergs Turn håndball. Du må gjerne også kontakt en av oss i styret, klikk her for kontaktinformasjon.

Håndballgruppas aktivitet foregår i hovedsak i Tønsberg idrettshall og noe i Eik idrettshall.

Medlemskap i klubben

Alle som ønsker er hjertelig velkomne til å prøve ut håndball som aktivitet, noen treninger før du bestemmer deg for å melde deg inn. For å melde deg inn går du til nettsiden Min idrett og logger inn eller lager ny bruker.

Tønsbergs Turnforening er hovedforeningen hvor alle er medlemmer. Det koster (2018) kr 100,- (0-14 år) og kr 200,- (15 år og eldre) pr. år.

(Du blir medlem når første kontingent er betalt. Kontingentens størrelse fastsettes av hovedstyret. Betalt medlemsskap gir også rett til å være med på årlig møte og eventuelt avgi stemme ved votering (over 16 år).
Du kan også være støttemedlem til TT – det koster kr. 200,- kr.)

I tillegg betales det treningsavgift til TT-håndball, denne går til å dekke halleie, trenere, drakter mm. TT-håndball jobber hele tiden med å holde treningsavgiften så lav som mulig, for at flest mulige barn og unge skal ha anledning til å være med å spille håndball i klubben. Treningavgiften er differensiert i forhold til de ulike aldersgruppene.
Treningsavgiften for sesongen 2020/2021 :

  • 6 – 8 år: 0,- kr
  • 9 – 10 år: x,- kr
  • 11 – 12 år : x,- kr
  • 13 år: x,- kr
  • 14 – 15 år : x,- kr
  • 16 år og eldre : x,- kr
  • Damelaget: x,- kr
  • Herrelaget: x,- kr

Med forbehold om endringer.

Fra det året man fyller 13 år må det betales lisens til Norges håndballforbund, for å kunne delta i seriespill og cuper. I denne lisensen er det en forsikringsordning som kommer deg til gode ved eventuelle idrettsskader. Lisensens størrelse fastsettes normalt på særforbundets årsmøte/ting. Prisen på lisensen varier med alder.

Klubbdress

En egen klubbdress gir deg klubbfølelse og er i tillegg praktisk å drive idrett i. Overtrekksdress, og annet klubbrelatert utstyr kan bestilles via Club Shopen hos G-sport på Kilen. Ved å oppgi at man er medlem i Tønsbergs Turn håndball, får man 20% rabatt på det meste av varer i hele butikken. Vi arrangerer også klubbdager med spesielle tilbud.

Dugnader og inntektskilder

Klubben vår er en frivillig organisasjon som krever litt innsats fra alle medlemmer. Den største dugnaden er på vår egen cup – Messecup. Her bidrar alla store som små. I tillegg avvikles salg av toalett- og tørkepapir to ganger årlig.
Vi har også inntekter via sponsorer og vi tjener litt på grasrotandelen.

Organisering og møter

I Tønsbergs Turn Håndball har vi et styre. Det er mange verv som skal fylles. Har du lyst til å bidra organisatorisk, ta gjerne kontakt.
Hvert år i februar/mars avholdes årlig møte. Saker til møtet må sendes inn til styret senest to uker i forkant. Innkalling finnes på gruppas hjemmeside i forkant. Følg med jevnlig på våre nettsider, der annen nyttig informasjon blir annonsert.

Et lite ord til de foresatte

Husk at idrett først og fremst skal være moro samtidig med å utvikle oss sosialt og fysisk. Vi har utarbeidet noen foreldrevettregler som vi oppfordrer dere til å lese og følge.
Vi ønsker også deg velkommen i klubben og håper du og ditt barn vil trives

Med sportslig hilsen

Fredrik Viken
Leder Tønsbergs Turn håndball

Logg deg inn på Min idrett og meld deg inn.

Fyll ut dette skjemaet og lever til lagleder eller noen i styret

Med forbehold om feil eller endringer som ikke er oppdatert.